Komentáře

1 Rena Rena | E-mail | Web | 14. dubna 2012 v 11:08 | Reagovat

No teda, to vypadá zajímavě... na začátku recenze jsem si říkala, že to nebude nic extra... ale... napíšu si to do seznamu :D

2 Sakura Minamino / Tweedledee Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 14. dubna 2012 v 11:10 | Reagovat

[1]: Vážně to stojí za to, neni to takový, jak se to na první pohled tváří ;)

3 Reni Reni | Web | 14. dubna 2012 v 12:16 | Reagovat

Já jsem tedy od anime po všech těch recenzích, co jsem o něm četla čekala něco víc, ale i tak si myslím, že je to dost dobré a neobvyklé. Hodně se mi líbilo, jak byly ztvárněny čarodějnice a jiné dimenze, bylo to jako z mých nočních můr :D Uaah, asi se na to podívám znovu xD

4 Sakura Minamino / Tweedledee Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 14. dubna 2012 v 12:41 | Reagovat

[3]: Nejlepší je, když člověk čeká něco ve stylu Tokyo Mew Mew a najednou hups :D

5 Reni Reni | Web | 14. dubna 2012 v 12:53 | Reagovat

[4]: Někde jsem četla, že Madoku dávali na jednom korejském programu pro děti, ale jakmile zjistili jeho obsah, tak ho zase stáhli :D

6 Sakura Minamino / Tweedledee Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 14. dubna 2012 v 13:02 | Reagovat

[5]: Trošičku fail :D

7 ~ Bonitka ◡‿◡✿ ~ Bonitka ◡‿◡✿ | E-mail | Web | 14. dubna 2012 v 15:17 | Reagovat

Skvelá recenzia ! *---------* Ježiši,to Kyuubi sa snažila zabiť ? XD Veď to je také zlaté ňuňu *3* Už viem,koho nebudem mať rada !XD

8 Death the Horo/Cheko-chan Death the Horo/Cheko-chan | E-mail | Web | 15. dubna 2012 v 16:11 | Reagovat

Na Madoku už jsem pár recenzí četla a z roztomilého na drasťák to prý skáče dost ^^" Uf, musím říct, že Kyuubey mi je už od pohledu nesympatický =3=

9 cynanthropy cynanthropy | 19. dubna 2012 v 16:50 | Reagovat

Jak na anime už poslední dobou nekoukám, jednak proto že nemám čas a taky že dělaj samý strašná debility, tak tohle mě vážně uchvátilo. To anime mě prostě donutilo se zamyslet, co bych si teda přála a jak by reagovalo okolí. Moc doporučuju, pokud jste taky cíťové, probrečíte poslední dvě epizody jak nic 8)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.